Återställ din prenumeration

När du loggar in på ditt My Kaspersky-konto, visas dina prenumerationsuppgifter automatiskt på My Kaspersky. Om du vill tillämpa denna prenumeration på Kaspersky VPN som finns installerad på en annan Mac-enhet, behöver du bara logga in på My Kaspersky.

Om du inte har loggat in på My Kaspersky och du vill tillämpa din prenumeration på gratisversionen av Kaspersky VPN på en annan Mac-enhet, kan du behöva återställa din prenumeration.

Återställ din prenumeration